اولین پژوهشگاه رسمی و نخستین موسسه مستقل نظرسنجی

درباره پژوهشگاه

     پژوهشگاه فرهنگ Ùˆ هنر با اتکال بر توفيقات الهي Ùˆ بنابر دورانديشي Ùˆ تفکراتي متعهدانه Ú©Ù‡ با شناختي عميق ودقيق از ضرورتهاي اجتماعي Ùˆ فرهنگي کشور Ùˆ به منظور پاسخگويي به بخشهائي از نيازهاي علمي Ùˆ پژوهشي جامعه در... (ادامه)

آخرین خبرها

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و هنر: استارتاپ و شرکتهای دانش بنیان و یا خلاق باید بشدت مراقب گرداب خودشیفتگی، شعارزدگی و روزمرگی باشند!
مهندس میثم عباسی : در دیپلماسی فناورانه، از صدور خدمات فناوری محور و دانش بنیان، بشدت غفلت کرده ایم!
چگونه استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی می تواند به ایجاد یک سیستم بهداشتی بهتر کمک کند؟
دولتیها در بورس با بخش خصوصی رفیق باشند نه رقیب! / برخی از بزرگ شدن شرکتهای کوچک ومتوسط در بورس هراس دارند!
چرا مدیران سازمان نظام روانشناسی اراده ای برای شفافیت سازی امور سازمان ندارند؟

اخبار پژوهشگاه:

غیبت آثار ایرانی در بزرگترین بازار سینمایی جهان!

غیبت Ø¢Øار ایرانی در بزرگترین بازار سینمایی جهان
 به گزارش واحد ارتباطات و اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و هنر به نقل از ایسنا، بازار فیلم جشنواره برلین (European Film Market) از بزرگترین رویداد سینمایی جهان در عرصه معرفی، فروش، توزیع آثار سینمایی است و همچنین مکانی ایده‌ال برای تبادل نظر و شکل‌گیری تولیدات مشترک سینمایی میان این کشورهاست.
سینمای ایران که بر خلاف چند سال گذشته، امسال حضور بسیار کمرنگی را در بخش‌های اصلی شصت‌ونهمین جشنواره برلین تجربه خواهد کرد، در بخش بازار جشنواره نیز فیلمی بر عرضه و نمایش ندارد. بر اساس فهرست فیلم‌هایی که در بازار جشنواره برلین به روی پرده می‌روند، این بخش امسال میزبان بیش از ۷۰۰ نمایش سینمایی از کشورهای مختلف جهان است.
همچنین بنابر اعلام سایت بازار جشنواره فیلم برلین؛ بنیاد سینمایی فارابی، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، صدا و سینمای جمهوری اسلامی ایران، سازمان سینمایی حوزه هنری، هنر هفتم، استودیو انیمیشن آریا، مؤسسه قرن بیست‌ویکمف دیبا نگاه، الی ایمج، استودیو هورخش، ایده‌ال سینما، توزیع فیلم پرشیا، پرس تی‌وی، آفوگاتو پیکچرز، سیستم مدیریت محتوای فره‌ام، فیلمار، آی آر ایمج، شهر آفتاب و تصویرگستر پاسارگاد نیز به عنوان کمپانی‌ها و مؤسسات ایرانی در بخش بازار جشنواره برلین ۲۰۱۹ حاضر خواهند بود.
سینمای ایران سال گذشته فیلم «خوک» به کارگردانی مانی حقیقی را در بخش رقابتی جشنواره برلین، فیلم «دِرُساژ» ساخته پویا بادکوبه و «هندی و هرمز» به کارگردانی عباس امینی را در بخش «نسل» جشنواره و «هجوم» از شهرام مکری را نیز در بخش پانورامای جشنواره برلین به عنوان نماینده خود در بخش‌های رسمی جشنواره برلین داشت اما امسال تنها فیلم «نشت» به کارگردانی سوزان ایروانیان که یک محصول مشترک سینمای ایران و جمهوری چک است در بخش «فروم» برلیناله ۲۰۱۹ حضور خواهد داشت.
شصت‌ونهمین جشنواره فیلم برلین از تاریخ ۷ تا ۱۷ فوریه ۲۰۱۹ (۱۸ تا ۲۸ بهمن) در آلمان برگزار می‌شود و امسال «ژولیت بینوش» بازیگر فرانسوی برنده اسکار به عنوان رئیس هیأت داوران بخش رقابتی این رویداد سینمایی انتخاب شده است.
بازار فیلم جشنواره برلین (European Film Market) نیز از همزمان با جشنواره آغاز و تا ۱۵ فوریه (۲۶ بهمن) ادامه خواهد داشت.
اخبار پژوهشگاه   /   تاریخ: 17 بهمن 1397   /   کد مطلب: 360   /   بازدید: 7077